عسل

عسل

عسل

عَسَل كه آن را به فارسي اَنگَبين (همچنين «انگُبين» و «اَنگُوين»[۱]) گويند، مايعي شيرين و گران‌رو است كه زنبورعسل از شهد گل‌ها توليد مي‌كند.

عسل به طور كلي يك تركيب محلول در آب بسيار غليظ قندي است. مهم‌ترين قندهاي عسل فروكتوز، گلوكز و ساكاروز هستند. در مجموع يك كيلوگرم عسل ۳۲۵۰ كالري انرژي دارد. عسل به لحاظ داشتن برخي مواد تخميري در تبادلات غذايي و كمك به هضم غذا بالاترين مرتبه را در ميان غذاها دارد، از اين دسته مواد مي‌توان به آميلاز، اينورتاز، كاتالاز و پراكسيداز اشاره كرد. تعدادي از ويتامين‌هاي اصلي هم در عسل وجود دارند، اما مقدار آن‌ها قابل توجه نيست. ميزان املاح معدني در انواع مختلف عسل متفاوت است و عسل‌هاي تيره املاح معدني بيشتري دارند كه مهم‌ترين آن‌ها كلسيم، پتاسيم، سديم، منگنز، آهن، مس، فسفر، منيزيم و گوگرد است.[۲] عسل داراي انواع پروتئين، اسيدهاي آمينه، اسيدهاي آلي مثل اسيد فرميك و مشتقات كلروفيل و مقداري آنزيم و رايحه‌هاي معطر است.

ادامهـ مطلبـ
| ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۴۶:۴۵ | حسن
،
عسل
جدید, new نام عنوان 。。。

با شرح مختصر 。。。

عسل
جدید, new نام عنوان 。。。

با شرح مختصر 。。。

جستجوگر

درباره ما

رمزینه بارکد

آمار

افراد آنلاين : 1
بازديد امروز : 4
بازديد ديروز : 3
بازديد كل : 738

سرویس وبلاگدهی فارسی یا پارسی رایگان