عسل

عسل

ويژگي‌ها

ويژگي مهم عسل آن است كه اين مادهٔ طبيعي به دليل دارا نبودن آب، شرط دوري از رطوبت، در مدت طولاني فاسد نمي‌شود. براي نگهداري بعضي مواد به دور از فساد هم از آن استفاده مي‌شود مثلاً شاه‌توت را با آن مخلوط مي‌كنند و هر چند روز يك بار آن را وارونه مي‌كنند تا عسل به همه جاي آن برسد و بدين طريق شاه‌توت تا يك سال فاسد نمي‌شود.[۴] ديگر آنكه اين ماده فقط در صورتي ارزش غذايي خود را از دست مي‌دهد كه بيش از ۶۰ درجه حرارت ببيند.

عسل تنها ماده غذايي طبيعي است كه فاسد نمي‌شود.[۵]

وزن مخصوص عسل حدود ۴/۱ – ۴۲/۱ و pH آن ۷/۳ تا ۵/۴ در تغيير است؛ بنابراين با وجودي كه عسل يك ماده اسيدي است، ولي به علت شيريني خاص حالت اسيدي آن محسوس نيست.

ادامهـ مطلبـ
| ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۴۷:۵۵ | حسن
،
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
عسل
جدید, new نام عنوان 。。。

با شرح مختصر 。。。

عسل
جدید, new نام عنوان 。。。

با شرح مختصر 。。。

جستجوگر

درباره ما

رمزینه بارکد

آمار

افراد آنلاين : 1
بازديد امروز : 3
بازديد ديروز : 1
بازديد كل : 481

سرویس وبلاگدهی فارسی یا پارسی رایگان