عسل

عسل

تقسيم‌بندي انواع عسل

عسل را معمولاً به چند طريق تقسيم‌بندي مي‌كنند:

    يكي براساس منبع اصلي گياهي كه عسل از شهد آن ساخته شده‌است. مانند عسل گز، عسل آويشن، عسل گون، عسل بهار نارنج وغيره؛ ولي به علت متنوع بودن گياهان منطقه استقرار كندوها، عسل‌هاي به دست آمده كم‌تر تك‌گلي بوده و بيشتر از چندين گياه توليد مي‌شوند. اگر اصطلاحاً مي‌گويند عسل گز يا عسل آويشن، احتمالاً منظور اين است كه بيش‌ترين شهد از نباتات گز و آويشن وارد عسل شده‌است. دكتر هريك در سال ۱۹۴۸ از طرف مؤسسه فائو (F.A.O) اعلام نمود كه «نمي‌توان عسل را بر اساس نام گياه نام‌گذاري نمود، مگر در جايي كه پوشش گياهي منطقه منحصر به يك گياه يا تك‌گلي باشد.»[نيازمند منبع]
    بر اساس نام منطقه استقرار كندوهاست. مانند عسل زنجان، عسل قوچان عسل دلفان عسل خان‌كندي عسل سبلان عسل اردبيل عسل فيروزكوه، عسل خوانسار، عسل نجف آباد (اصفهان)، عسل گرمابدر، عسل پلور (دماوند)، عسل تهران، عسل سهند، عسل فارس و عسل منطقه زيوه تيل در شمال غربي شهرستان شبستر. براي هريك از اين مناطق تقسيم‌بندي ديگري نيز اضافه مي‌كنند. مثلاً مي‌گويند «عسل بهاره تهران» و «عسل پائيزه تهران» منظور از عسل بهاره عسلي است كه اكثراً از نباتات بهاره و شهد درختان ميوه حاصل شده و تا شكفتن گل‌هاي درختان اقاقيا ادامه دارد. عسل پائيزه عسلي ست كه از نباتات تابستاني و پائيزه كه معمولاً بعد از اقاقيا رشد مي‌كنند، توليد مي‌گردد.

تقسيم‌بندي‌هاي ديگري هم براي عسل در نظر مي‌گيرند.

ادامهـ مطلبـ
| ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۴۹:۱۶ | حسن
،
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
عسل
جدید, new نام عنوان 。。。

با شرح مختصر 。。。

عسل
جدید, new نام عنوان 。。。

با شرح مختصر 。。。

جستجوگر

درباره ما

رمزینه بارکد

آمار

افراد آنلاين : 1
بازديد امروز : 9
بازديد ديروز : 1
بازديد كل : 487

سرویس وبلاگدهی فارسی یا پارسی رایگان