عسل

عسل

عسل تقلبي

تصور غلط و رايج در ايران اين است كه عسل شكرك زده، سفت شده و رس‌كرده را تقلبي مي‌دانند. برخي ديگر نيز رنگ عسل يا نحوه جريان آن هنگام ريخته شدن را ملاك تشخيص مي‌دانند. اما عسل طبيعي و خالص را فقط مي‌توان در آزمايشگاه‌هاي مواد غذايي از انواع تقلبي تشخيص داد و حتي حضور بر سر كندو كمكي به تشخيص نمي‌كند. تنها روشي كه آنهم تا حدودي مي‌تواند به شناخت عسل كمك كند اين است كه آن را داخل يك ليوان آب سرد بريزيد. اگر قطره‌هاي عسل حل نشدند و ته ليوان ته‌نشين شدند، عسل اصل است، اما اگر عسل در آب حل و ذرات آن به صورت رشته‌هايي در آب ناپديد شدند، احتمال اينكه آن عسل تقلبي باشد بيشتر است.

تقلب در ساخت عسل به روش‌هاي متنوعي انجام مي‌شود مثلاً مواد گلوكزي را در آب و شيره گياهان حل مي‌كنند و به‌صورت عسل درمي‌آورند يا آنكه كه به جاي گياهان، زنبورها را با آب قند تغذيه كنند.

ادامهـ مطلبـ
| ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۴۹:۳۴ | حسن
،
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
عسل
جدید, new نام عنوان 。。。

با شرح مختصر 。。。

عسل
جدید, new نام عنوان 。。。

با شرح مختصر 。。。

جستجوگر

درباره ما

رمزینه بارکد

آمار

افراد آنلاين : 1
بازديد امروز : 13
بازديد ديروز : 2
بازديد كل : 635

سرویس وبلاگدهی فارسی یا پارسی رایگان