عسل

عسل

نحوه تشخيص عسل طبيعي از عسل تقلبي

نحوه تشخيص عسل طبيعي از عسل تقلبيبهترين راه تشخيص عسل طبيعي از عسل تقلبي بوسيله آزمايشگاه است و به طور قطع نمي‌توان به صورت معمولي اين تشخيص را انجام داد، اما چند مورد كه مي‌توان به كمك آن‌ها تقريباً اطلاعاتي بدست آورد موارد زير هستند:

۱- عسلي كه توسط زنبور عسل توليد شده باشد از هنگامي كه در دهان قرار مي‌گيرد توسط مخاط دهان به خوبي جذب مي‌شود ولي عسل‌هايي كه دست ساز هستند مانند آب نبات روي زبان مانده و به خوبي جذب نمي‌شوند.

۲- اگر قطره‌اي از عسل طبيعي در ليوان آب سرد ريخته شود، حالت چسبندگي خود را حفظ نموده و به سرعت حل نمي‌گردد ولي اگر قطره يا رشته عسل هنگام ريزش از هم بپاشد، عسل تقلبي يا حاوي مقدار زيادي آب است.

۳- بدون توجه به رنگ عسل طبيعي، نمي‌توان از پشت شيشه آن چيزي را مشاهده نمود ولي عسل تقلبي مانند شيشه رنگي عمل مي‌كند و به راحتي مي‌توان اشيا را از پشت آن ديد.

۴- عسل‌هاي تقلبي كه با گلوكز تجاري توليد مي‌شوند هيچ‌گاه شكرك نزده و پيوسته شفاف باقي مي‌مانند ولي پس از مدتي مانند نبات رنگي به صورت يك پارچه سفت شده و حتي با چاقو هم نمي‌توان آن‌ها را از ظرف خارج نمود.

البته تمام اين ترفندها تقريبي هستند، با توجه به اينكه عسل‌ها خيلي مختلف هستند و هر كدام طعم، بو، رنگ و حتي غلظت خودشان را دارند واكنششان به اين روش‌ها كه نوشته شده يكسان نيست و صد البته كه عسل‌هاي تقلبي هم كه روز به روز بهتر مي توانند از پس اين موارد بر بيايند، پس تنها گزينه موجود آزمايش عسل مي‌باشد.

ادامهـ مطلبـ
| ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۴۹:۵۸ | حسن
،
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
عسل
جدید, new نام عنوان 。。。

با شرح مختصر 。。。

عسل
جدید, new نام عنوان 。。。

با شرح مختصر 。。。

جستجوگر

درباره ما

رمزینه بارکد

آمار

افراد آنلاين : 1
بازديد امروز : 14
بازديد ديروز : 2
بازديد كل : 636

سرویس وبلاگدهی فارسی یا پارسی رایگان